top of page

Europski akreditirani psihoterapijski trening institut

Centar za psihoterapiju, edukaciju i savjetovanje, Zadar

Poziv Za Upis Nove Generacije

“Diploma Program Update To Master Program” Iz Geštalt Terapije Za 2022/2023.



Poštovana/i,

Prosljeđujemo Vam poziv Europskog akreditiranog psihoterapijskog trening instituta-Geštalt psihoterapijskog trening instituta Malta (EAPTI-GPTIM www.eapti-gptim.com) na natječaj za upis na program nadogradnje Diplome iz Geštalt Psihoterapije u Master iz Geštalt Psihoterapije – generacija 2022/23. Natječaj je otvoren za diplomirane geštalt terapeute i edukante programa Diplome iz geštalt terapije na završnoj godini edukacije.

Realizacija Programa započinje u rujnu 2022. godine i traje do listopada 2023. godine. Nakon uspješnog završetka programa, edukanti stječu zvanje:

Master iz Gestalt Psihoterapije / M. Psych (Gest).

Informativni sastanak sa zainteresiranim kandidatima za upis je predviđen na Zoom platformi 26. ožujka 2022.godine u 17h. Sva pitanja u vezi sa realizacijom programa moći ćete postaviti na sastanku.

Molimo Vas da vaš interes i prijavu za sudjelovanje na informativnom sastanku izrazite odgovorom na sljedeće mail adrese:

kako bismo vam proslijedili detalje informativnog sasatanka.

Upis kandidata i prikupljanje upisne dokumentacije obaviti će se u periodu od

28. ožujka 2022. do 31. svibnja 2022. u prethodno najavljenim terminima.

Opširnije informacije o Programu možete pronaći na:

Polaznicima koji su diplomu iz geštalt terapije stekli u okviru našeg instituta, EAPTI – PSIHIKA ili drugim institutima koji pripadaju EGN mreži, EAPTI-GPTIM nudi mogućnost da uz Molbu dobiju stipendiju za ponuđeni program.

Molbu za stipendiju možete uputiti na: eapti.gptim@gmail.com

Odgovor slijedi u roku od 15 dana od upućivanja Molbe, koje ćemo primati najkasnije do 15. travnja 2022. godine.

S poštovanjem,

za EAPTI-PSIHIKA

Lucija Jurin, administrator

Akreditacija

U Hrvatskoj se Psihika pojavila kao zadnji Institut, no paradoksalno postao je prvi registrirani hrvatski geštalt Institut priznat od strane EAGT-a i EAP-a 30. rujna 2017. godine i tako legalno ima najdužu tradiciju europskog geštalt Instituta u Hrvatskoj.

Novosti

bottom of page