top of page

Europski akreditirani psihoterapijski trening institut

Centar za psihoterapiju, edukaciju i savjetovanje, Zadar

Nove Geštalt Grupe U Rijeci I Zadru, Generacije 2022./2023.

U pripremi za veljaču 2022. godine.



Obavještavamo vas da u Rijeci i Zadru otvaramo nove grupe iz geštalt psihoterapije u okviru Europske mreže geštalt Instituta (EGN).

Prijave (motivacijsko pismo, CV i kopiju diplome) i upite slati na: tajnistvopsihika@gmail.com


Psihika d.o.o. (EAPTI) 2017. godine postao je prvi europski akreditiran Institut (EAPTI) u Hrvatskoj te se tako uvrstio na listu europskih Instituta (https://www.eagt.org/…/list-…/accredited-training-institutes i https://www.europsyche.org/site.asp).

GPTIM je prvi geštalt Institut u Europi koji je dobio europsku akreditaciju za svoj program i prvi Institut iz geštalt terapije u Europi koji svojim edukantima omogućava nadogradnju diplome iz geštalt psihoterapeuta u magistra geštalt psihoterapije. Malta Qualifications Recognition Information Centre (MQRIC) prepoznala je ovaj geštalt program kao level 7 post-graduate diploma (Ref:MQRIC129/8, 2008). Magistarski program iz geštalt psihoterapije (EQF/MQF Level 7) omogućen je svim edukantima i diplomiranim terapeutima Psihike d.o.o. koji žele unaprijediti svoj certifikat diplome geštalt psihoterapeuta u malteški magistarski certifikat koji se priznaje u Republici Hrvatskoj.

Akreditacija

U Hrvatskoj se Psihika pojavila kao zadnji Institut, no paradoksalno postao je prvi registrirani hrvatski geštalt Institut priznat od strane EAGT-a i EAP-a 30. rujna 2017. godine i tako legalno ima najdužu tradiciju europskog geštalt Instituta u Hrvatskoj.

Novosti

bottom of page