top of page

Europski akreditirani psihoterapijski trening institut

Centar za psihoterapiju, edukaciju i savjetovanje, Zadar

Nova Geštalt Grupa U Zagrebu, Generacija 2022./2023.

Zatvoreno za nove prijave. Upite slati za novu generaciju 2023./2024.Obavještavamo vas da se u Zagrebu otvara nova grupa iz geštalt psihoterapije u okviru Europske mreže geštalt Instituta (EGN).


Prijave i upite možete slati na: eaptipsihika@gmail.com


Psihika d.o.o. (EAPTI) 2017. godine postao je prvi europski akreditiran Institut (EAPTI) u Hrvatskoj te se tako uvrstio na listu europskih Instituta (https://www.eagt.org/.../2016-02-25-22.../members-new-grid-2 i https://www.europsyche.org/site.asp).


Program geštalt edukacije u okviru Instituta Psihika sastavni je dio Malteškog Magistarskog programa iz geštalt psihoterapije (EQF/MQF Level 7) što edukantima koji završe ovaj program omogućuje daljnje školovanje i stjecanje titule mag. psych. (gest), a kasnije i mogućnost upisivanja Doktorata iz područja geštalt terapije u okviru Geštalt Trening Instituta Malta i stjecanja titule D.Psych (GT).


Detaljnije informacije o Institutu Psihika, načinu prijave i svim ostalim detaljima možete naći na našoj web stranici: www.psihikaeapti.com

Comments


Akreditacija

U Hrvatskoj se Psihika pojavila kao zadnji Institut, no paradoksalno postao je prvi registrirani hrvatski geštalt Institut priznat od strane EAGT-a i EAP-a 30. rujna 2017. godine i tako legalno ima najdužu tradiciju europskog geštalt Instituta u Hrvatskoj.

Novosti

bottom of page