top of page

Europski akreditirani psihoterapijski trening institut

Centar za psihoterapiju, edukaciju i savjetovanje, Zadar

Nova Geštalt Grupa U Zadra, Generacija 2022./2023. – otvorena za nove članoveObavještavamo vas da je u Zadru otvorena nova grupa iz geštalt psihoterapije u okviru Europske mreže geštalt Instituta (EGN), u kojoj još ima slobodnih mjesta. Prijave i upite možete slati na: tajnistvopsihika@gmail.com

Psihika d.o.o. (EAPTI) 2017. godine postao je prvi europski akreditiran Institut (EAPTI) u Hrvatskoj te se tako uvrstio na listu europskih Instituta (https://www.eagt.org/…/list-…/accredited-training-institutes i https://www.europsyche.org/site.asp ). Program geštalt edukacije u okviru Instituta Psihika sastavni je dio Malteškog Magistarskog programa iz geštalt psihoterapije (EQF/MQF Level 7) što edukantima koji završe ovaj program omogućuje daljnje školovanje i stjecanje titule mag. psych. (gest), a kasnije i mogućnost upisivanja Doktorata iz područja geštalt terapije u okviru Geštalt Trening Instituta Malta i stjecanja titule D.Psych (GT).

Comments


Akreditacija

U Hrvatskoj se Psihika pojavila kao zadnji Institut, no paradoksalno postao je prvi registrirani hrvatski geštalt Institut priznat od strane EAGT-a i EAP-a 30. rujna 2017. godine i tako legalno ima najdužu tradiciju europskog geštalt Instituta u Hrvatskoj.

Novosti

bottom of page